Släktforskning - Aktuell information gällande Släktforskning

Släktforskning i Göteborg

Släktforskning

Det finns totalt 2 organisationer som kan hjälpa till med släktforskning i Göteborg och flera föreningar har lång erfarenhet av att släktforska. Ofta är det besvärligt att hitta bra hjälp med släktforskningen i Göteborg. Det är bäst om någon man känner någon som släktforskar själv som antingen kan tipsa om någon som är bra på släktforskning eller kanske kan hjälp dig så du kommer igång med din egen släktforskning. Information och omdöme om olika släktforskningsprogram eller de som arbetar med släktforskning i Göteborg kan man oftast hitta via nätet.


Då det kan finns fler organisationer i Västra Götaland som håller släktforskning är det bra att kontakta några av dem. När du kontaktar någon gällande släktforskning är det bra ifall du har en klar uppfattning om vad du behöver för hjälp med släktforskningen. Bra info kan du få om släktforskning kan du också få genom att kolla webbsidor från olika företag som säljer släktforskningsprogram.
Enklast att komma i kontakt med en någon inom släktforskning i Göteborg är att välja någon av släktforskningsorganisationerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom släktforskning i Göteborg

Landsarkivet i Göteborg

Arkivgatan 9A

411 34 Göteborg

010-476 78 00

Västra Sveriges Genealogiska Förening

Erik Dahlbergsgatan 36

411 26 Göteborg

031-13 12 26