Släktforskning - Aktuell information gällande Släktforskning

Släktforskning i Ludvika

Släktforskning

Det finns totalt 2 organisationer som kan hjälpa till med släktforskning i Ludvika och flera föreningar har lång erfarenhet av att släktforska. Ofta är det besvärligt att hitta bra hjälp med släktforskningen i Ludvika. Det är bäst om någon man känner någon som släktforskar själv som antingen kan tipsa om någon som är bra på släktforskning eller kanske kan hjälp dig så du kommer igång med din egen släktforskning. Information och omdöme om olika släktforskningsprogram eller de som arbetar med släktforskning i Ludvika kan man oftast hitta via nätet.


Då det kan finns fler organisationer i Dalarna som håller släktforskning är det bra att kontakta några av dem. När du kontaktar någon gällande släktforskning är det bra ifall du har en klar uppfattning om vad du behöver för hjälp med släktforskningen. Bra info kan du få om släktforskning kan du också få genom att kolla webbsidor från olika företag som säljer släktforskningsprogram.
Enklast att komma i kontakt med en någon inom släktforskning i Ludvika är att välja någon av släktforskningsorganisationerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom släktforskning i Ludvika

Kopparbergs Länsarkiv Håksberg

Håksberg

771 36 Ludvika

0240-49 54 20

Västerbergslagens Släktforskare

Östra Storgatan 30A

771 50 Ludvika

0240-106 06